Unibet

Unibet esport anmeldelse

Unibet esport begyndte sit indtog på gaming markedet i 2014. Unibet, som blev grundlagt i 1997, er hovedsageligt kendt for deres casino- og pokerspil. Spiludbyderen er som så mange andre også begyndt at levere E-sport odds til fordel for de efterhånden mange kyndige inden for videospilsverdenen. Vi går i denne Unibet e-sport anmeldelse i dybden med deres udbud af E-sport betting og tilbagebetalingsprocenterne af disse. Kan Unibet esports leve op sine vanlige høje Unibet-standarder.

E-sport odds og udvalg

Unibet er et klassisk E-betting site, og udvalget er også tilpas stort til, at du kan udnytte din viden og tjene gode penge på det. Hos Unibet er de, som så mange andre sites, også påpasselig med deres odds. Formentlig fordi Unibet E-sport betting stadig er på et tidligt stadie. Der er en vis usikkerhed omkring, hvordan vinderchancerne skal måles. Det kan for mange især være svært at vurdere, hvem der egentlig er favoritter, mens spillet er live. Desuden kan udfaldet hos nogle esport spil være mere overladt til tilfældigheder end andre spil, specielt ved odds på specials. Mon ikke at Unibet esport, som andre udbydere, med tiden vil blive ekstra skarpe til at ramme de rigtige vindere. Indtil da kan den dygtige esport better lukrere på viden og godt kendskab til de enkelte odds.

Unibet 1500 kr. bonus »

Derfor er det blandt andet heller ikke muligt at spille E-odds live på Unibet. Det trækker naturligvis en del ned. Du vil alligevel hver dag kunne finde adskillige spil på blandt andet CS:GO, DOTA 2, League of Legends, Hearthstone og Starcraft II. Andre sites tilbyder blandt andet betting inden for mindre spil som FIFA, Call of Duty, World of Tanks og Heroes of the Storm. Det savner man lidt fra Unibet. Specialiseringen er altså ikke specielt stor, men du kan spille på de store spil og de store events. Især Counter Strike betting er blevet populært.

Under de større events som eksempelvis de forskellige Majors i både CS:GO og DOTA 2 vil du på de forskellige kampe dog kunne finde udvidede odds. Disse tillader dig at gå mere i dybden. Til de mindre turneringer vil du kun finde enkelte specials på de enkelte kampe.

Tilbagebetalingsprocent 

Ovenstående usikkerhed på deres E-sport spilforslag afspejler sig også en lille smule i tilbagebetalingsprocenten. De adskiller adskiller sig dog alligevel ikke fra andre spiludbydere. Et par hurtige stikprøver viser, at tilbagebetalingsprocenten typisk ligger mellem 92 og 94 %. Det er egentlig en hæderlig procentsats. I kontrast til dette kan man på Premier League-fodboldkampe finde odds med tilbagebetalingsprocenter på helt op til 98 eller 99 %.

Disse fodboldkampe er for Unibet “nemmere” at forudsige forløbet af. Derfor finder du bedre tilbagebetalingsprocenter på eksempelvis fodbold. Som nævnt er dette dog langt fra unikt, fordi de fleste sites er påpasselige med at uddele de helt tunge E-sport odds. Du vil derfor på mange af de andre store betting sites finde lignende eller som oftest lavere tilbagebetalingsprocenter. Især på live odds vil dette procentantal være markant lavere, fordi udbyderne ønsker at udbyde E-sport live betting til alle de spilleglade, uden at de har tilstrækkelig stor forståelse for spillet.

Udbyderne ønsker naturligvis ikke at tabe en masse penge. Derfor vil live oddsene komme i en afstumpet udgave, omend stadig med mulighed for gode gevinster. Unibet har dog slet ikke denne mulighed, og selvom det virker som en ulempe, kan det i sidste ende betyde, at du ikke bliver lokket af et tilsyneladende godt odds, der har en elendig tilbagebetalingsprocent.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

Unibet tilbyder ekstremt hurtig kundeservice, og selvom det også var forventet, kan man typisk komme igennem til en supportmedarbejder via enten telefon eller live chat på blot 60 sekunder. De kan nok ikke hjælpe dig med E-sport spilforslag, men de kan hjælpe dig med alt det tekniske og give løsninger til dine problemstillinger.

Du kan også sende dem en mail, og du vil typisk få svar efter fire timer på denne, såfremt det er inden for åbningstiderne for den danske supportafdeling. Den danske afdeling har åbent hver dag fra 8 til 24, og vil du have løst dine problemer om natten, kan du skrive til den engelske supportafdeling, der sidder og arbejder i døgndrift.

Navigering og mobilkompabilitet

Unibets hjemmeside er nogenlunde overskuelig og med gode responstider. Det der virkelig trækker op, er deres søgefunktion. Mange andre større sites har ikke en søgefunktion på grund af domænets opbygning. I og med at der findes et utal af forskellige spil både inden for typiske sport og E-betting, er det ekstremt rart at kunne søge på et bestemt hold eller en bestemt turnering. Det tager tid at klikke sig rundt, men du kan på Unibet gøre det nemt for dig selv, hvis du er bevidst om, hvad du vil spille på.

Unibet har naturligvis også en app, som du kan lave dine E-sport bets fra. Det virker fuldstændigt på samme måde som med “normale” sportsgrene – du skal bare finde E-sports og ellers placere dine væddemål. Husk dog på, at Unibet ikke udbyder live odds på E-sport. De fleste bruger nemlig deres mobil til at lave her-og-nu odds på livespil.

Desuden tilbyder Unibet også Unibet TV live streaming fra mange sportsbegivenheder. Det er en “gratis” tjeneste til de medlemmer, der har penge stående på en Unibet konto eller har lavet et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Unibet esport screenshot forside
Screenshot fra Unibet

Konklusion

4 stjerner til Unibet. Læs unibet esport anmeldelse på esporttips.dk

Unibet er et helt igennem klassisk E-sport betting site, der tilbyder det som minimum forventelige. De tilbyder fine tilbagebetalingsprocenter på de odds på E-sport, som de nu engang udbyder. Markedet er dog ikke voldsomt, og der tilbydes heller ikke live odds. Kundeservicen er i top, og siden er nem at finde sine odds på via søgefunktionen.

Vurdering: 4 stjerner ud af 5. – Stabilt med gode tilbagebetalingsprocenter uden at tilbyde det ekstraordinære.

Unibet 1500 kr. bonus »