NordicBet

NordicBet esport anmeldelse

NordicBet esport begyndte sit esport eventyr i 2014 med odds på League of Legends. Siden er det gået stærkt.

NordicBet er en skandinavisk spiludbyder, der også har tilsluttet sig markedet inden for E-sport. NordicBet har i Danmark formået at integrere sig på markedet inden for især 1. divisionsfodbold. Her har spiludbyderen købt rettighederne til navnet på ligaen i den danske 1. division, NordicBet Liga. Denne anmeldelse vil prøve at give svar på, om NordicBet e-sport ligeledes har potentialet til at begå sig inden for E-sports betting?

E-sport odds og udvalg

NordicBet virker umiddelbart ved første øjekast til at have en bred portefølje af odds. Under menuen “Odds” findes også en menu, der hedder E-sport, der er lige til at finde. Når du vælger E-sport, dukker en undermenu op. Her kan du ganske nemt vælge lige præcis det E-sport odds, som du søger.

NordicBet 2000 kr. bonus»

Næsten uanset hvilket E-sport odds, du vil have, så burde du kunne finde det via NordicBet esports, der virker til at udbyde spil på små for såvel som store spil inden for E-sport. Du har nemlig muligheden for at spille på alt fra CS:GO, LoL, Dota 2 til eksempelvis Hearthstone eller Halo, der alt sammen er tilgængeligt hos NordicBet. De færreste sites på det danske marked tilbyder spil på mange af de mindre spil, som du eksempelvis finder hos NordicBet.

NordicBet blev officielt sponsor for det danske esport hold Wicked Gaming den 1. januar 2017. Wicked Gaming, der har hold i sportsgrenene FIFA, LoL, Heartstone og CS:GO, er repræsenteret i mange internationale turneringer. NordicBet bookmaker vil have et særligt fokus på odds og specials i de turneringer og kampe hvor Wicked Gaming deltager.

Under mere populære spil som eksempelvis DOTA2, CS:GO og League of Legends findes der flere spilmuligheder, og der kan også her findes specials. Ønsker at spille på eksempelvis World of Tanks eller Overwatch, som er mindre spil, vil du opleve, at mulighederne er begrænsede til udelukkende vinderen af kampen.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting, der trækker lidt ned ved NordicBet esport, er deres tilbagebetalingsprocent. I forhold til andre spiludbydere af E-sport ligger den en til to procent lavere. Stikprøver på forskellige typer E-sport viser ganske hurtigt, at vi befinder os på 92,5-93 % i tilbagebetalingsprocent. Det er lidt lavere end flere andre E-sport spiludbydere på det danske marked.

Især i den danske Superliga og 1. division ser vi en lidt højere tilbagebetalingsprocent end NordicBet esport. Dette skal ses i lyset af, at NordicBet føler sig mere sikre på dette marked. E-sport markedet er fortsat forholdsvis nyt. Denne variation i tilbagebetalingsprocenten er ikke ubekendt. Du vil opleve, at flere af de store spiludbydere på det danske marked varierer tilbagebetalingsprocenten.

Især på E-sport betting vil du opleve, at tilbagebetalingsprocenten kan variere alt efter, om du spiller hos NordicBet eller en anden udbyder. Du vil også kunne finde udbydere, der tilbyder lavere tilbagebetalingsprocenter på E-sport, end NordicBet gør. Dette skyldes ganske enkelt den usikkerhed, der er i sporten, og det kan ofte være uforudsigelige og for udbyderne tilfældige ting, der afgør kampens udfald i eksempelvis DOTA 2.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

NordicBet tilbyder kundeservice via livechat, gratis telefonopkald eller e-mail. Det er muligt at kontakte dem med ganske kort ventetid via et telefonopkald alle ugens 7 dage mellem 8:00 og 23:45. Opkaldet kan ligeledes foretages gratis, hvis du ringer fra udlandet. Livechatten kører med næsten identiske åbningstider, nemlig alle ugens dage fra 8:00 til 24:00. E-mail support er derimod en mulighed døgnet rundt. Dog får du her ikke svar med det samme.

Ofte kan det være kompliceret at finde frem til kundeservice på bettingsites, men det virker til at være ganske simpelt på NordicBet, der har placeret tydelige kundeservice og live-chat ikoner i øverste højre hjørne. Når du kommer ind på siden, bliver du indledningsvist introduceret for alle dine kundeservicemuligheder. Dette er meget simpelt og brugervenligt og bestemt ikke noget, du kan forvente af alle bettingsites.

Navigering og mobilkompabilitet

Generelt set har NordicBet skabt en brugervenlig platform, der virker til formålet. En hjemmeside kan ved første blik virke uoverskuelig, indtil du har vænnet dig til den. Dette gør sig ikke gældende her, da du indledningsvist bliver introduceret for dine muligheder. Du kan vælge odds, live odds, casino og du kan nemt, som tidligere nævnt, finde frem til kundeservice.

NordicBet tilbyder en gratis app, der er kompatibel med både iOS og Android, så du altid kan spille på farten og følge med i E-sport odds. Du får ligeledes muligheden for at streame udvalgte sportsbegivenheder, og samtlige tilbud og kampagner er også samlet på appen.

Nordic esport forside screenshot
Screenshot fra NordicBet

Konklusion

5 stjerner NordicBet esport. Læs bookmaker anmeldelse hos esporttips.dk

NordicBet virker til at have rustet sig godt med deres brede portefølje af E-sport odds. De mange muligheder fra World of Tanks til CS:GO giver dig muligheden for at spille på netop den begivenhed, som du ønsker. Tilbagebetalingsprocenten er, som nævnt, lidt lavere end andre sider, men du vil ofte opleve, at disse sider med lidt højere tilbagebetalingsprocent til gengæld ikke har et bredt udvalg af E-sport betting. NordicBet E-sport viser, at de satser solidt og derfor er et besøg værd.

Vurdering: 5 stjerner – Ingen ekstraordinære odds eller tilbagebetalingsprocenter og mangel på hurtig kundeservice. Designet af siden er dog godt og overskueligt. NordicBet esport opnår, blandt andet grundet stort udbud og dybde i spiludvalg, topkarakter.

NordicBet 2000 kr. bonus»