Esport spilforslag

Esport spilforslag udtænkes på samme måde som eksempelvis en fodboldkamp eller andre traditionelle sportsgrene. Man må se på esport holdets kampform, de enkelte esport spilleres styrker/svagheder, eventuelle skader samt deres evne til samspil spillerne imellem. Esporttips har gjort det nemmere for dig at vælge, hvor du kan sætte dit kryds til næste kamp. Vi har indhentet de bedste eksperters esport spilforslag og samlet dem i et skema. Vi har anonymiseret eksperterne, da vi ikke vil udstille vores konkurrerende sider.

CS:GODatoExpert 1Expert 2Expert 3KONKLUSION

 

LoLDatoExpert 1Expert 2Expert 3KONKLUSION

 

Dota 2DatoExpert 1Expert 2Expert 3KONKLUSION

Betting forslag kan findes alle steder. Afhængig af sporten kan der også være større spredning i sikkerheden for at den pågældende kamp går samme vej som eksperten foreslår. I esport er der teoretisk en større sandsynlighed for at ramme det rigtige udfald, hvis eksperten er godt sat ind i de pågældende kampe. Vi har valgt at mindske usikkerheden ved at indhente esport spilforslag fra flere dygtige eksperter. Hvis flere eksperter er enige om resultatet af den pågældende kamp må chancen for at ramme rigtigt også teoretisk være større. Vær dog opmærksom på at selv eksperternes forudsigelser kan ramme ved siden af.

De 3 eksperters bud på en vinder bliver ved flertalsafgørelse til konklusionen fx vil to 1´taller og et 2´tal give et 1´tal i konklusion. 

Vi indhenter altså esport spilforslag fra de sider på nettet, som vi mener har de bedste eksperter, og giver dig deres bedste bud på kampens resultat. God kamp!

OBS! Vi opdaterer siden løbende så kig forbi inden du better

 

Hvorfor er esport betting management så vigtig?

Det er vigtig at kende til områderne omkring betting mangement og være disciplineret. Det vil forbedre dine chancer for at vinde mere end du vil tabe.  4 vigtige punkter du bør mestre hvis du vil blive god til at bette:

  • Væd ALDRIG mere end du kan tåle at tabe
  • Bliv IKKE overmodig når du er i en vindende stime
  • Væd max 5% af din totale bankroll per væddemål
  • Vær rationel når du better fx lad dig ikke rive med af tab og vundne kampe