Esport bookmaker

Hvilken esport bookmaker skal du vælge? Vi har valgt at se nærmere på en række bookmakere, der alle tilbyder spil på esport. Alle disse bookmakere har forskellige spiludvalg på esport. Esport odds og udvalg er ikke alle de samme hos de forskellige bookmakere. Populære spil som CS:GO og Dota 2, kan begge oddses hos alle de udbydere, som vi har valgt at lave en anmeldelse af. Hos Danske Spil vil du blive ledt videre til esport oddset gennem eoddset. Enkelte udbydere tilbyder liveodds på e-sport, bl.a. Bet365, samt Danske Spil. Desuden har enkelte bookmakere esport TV.  Eksempelvis Danske Spils eOddset TV. På vores forside har vi rangeret de enkelte esport bookmakere ud fra en række parametre, som vi i det følgende vil komme ind på.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en esport bookmaker?

Først og fremmest skal de enkelte bookmakere have dansk spillelicens. Vi har her på sitet selvfølgelig kun valgt valgt bookmakere med dansk spillelicens. Under den enkelt anmeldelse af bookmakeren, har vi beskrevet forskellige parametre, som vi finder vigtige:

 • E-sport odds og udvalg

  Det er vigtigt, at der er et godt udvalg af forskellige esport games, du kan oddse på. Endvidere er det vigtigt, at der er et bredt udvalg, og gode muligheder for at oddse på alle kampe og turneringer. Der kan stor variation i de enkelte bookmakeres spiludvalg på esport. Nogle bookmakere har større fokus på danske kampe og danske spillere. Nogle bookmakere tilbyder gratis esport odds tips på deres hjemmeside. Med esport tips kan du få hjælp og inspiration til dine vinder odds.

 • Tilbagebetalingsprocent

  Et vigtigt parameter for at danne på overskud på langt sigt, er gode tilbagebetalingsprocenter. Der er stor stor forskel på tilbagebetalingsprocenterne hos de enkelte esports udbydere. Da esporten stadig er spæde start, kan dette nogle gange falde ud til gamblerens fordel, da oddset bliver sat for højt i forhold til den reelle chancevurdering.

 • Support og kundeservice

  Det er vigtigt at kunne få nem og hurtig kontakt til den på spiludbyder. Dette har vi derfor beskrevet nærmere i dette afsnit. Desuden beskriver hvor og hvordan du kan få support og adgang til deres kundeservice.

 • Navigering og mobilkompabilitet

  Det er vigtigt at udbyderens platform er overskuelig, og at det nemt fremgår hvilke spilmuligheder du har. Ligeledes er det vigtigt at kunne oddse når du er på farten, derfor skal udbyderens side også være kompatibel med Smartphones. Endvidere skal det være nemt at navigere sig til den specifikke side, de har skabt for esport odds. Desuden har vi set nærmere på appen hos de enkelte bookmakere.

 • Konklusion

  Her laver vi en opsamling på ovenstående punkter, og giver en vurdering fra 1 til 5 stjerner af de forskellige esport bookmaker.

 

Bookmaker anmeldelser

Øverst i menuen kan du finde anmeldelser af de enkelte bookmakere eller bruge genvejen til disse nedenfor: