Cashpoint

Cashpoint esport anmeldelse

Cashpoint esport er en relativ ny betting mulighed der begyndte i 2014. Cashpoint er en tysk spiludbyder, som blev etableret i 1996. De har hovedsageligt leveret stærke odds til klassiske sportsgrene. Nu har de altså også taget E-sport til sig i kampen om at vinde gamernes gamblinghjerter. Tyskere er effektive, når det kommer til mange ting, men kan de også levere gode E-sport odds til os danskere bag skærmen?

E-sport odds og udvalg

Cashpoint tilbyder et udvalg af E-sport på linje med eller lidt mindre end alle andre. Der er ikke nogle ekstraordinære spil eller specials, men er man fan af Call of Duty, CS:GO, DOTA 2, LoL, Overwatch og Starcraft 2, er der nok odds til at få stillet sulten. Hjemmesiden tilbyder ikke liveodds. De har til gengæld et flot online casino. Er du spilleren, der vender og drejer de forskellige esport odds alt efter, hvordan kampen forløber, kan Cashpoint esport ikke anbefales. Er du mere en casual spiller, der fokuserer på at nyde i stedet for at analysere, er sitet ganske fint.

Cashpoint 1000 kr. bonus »

 

Sitet har heller ikke de vilde specials. Du får præsenteret en række kampe med to udfald, og så vælger du ellers bare vinderen. Dette er noget, som flere betting sites gør. Formentlig fordi bookmakerne imellem ikke har den store viden inden for E-sports betting. Det hæmmer mulighederne, men spiller man bare på vinderen af en kamp, serie eller turnering, går det helt sikkert an.

Selve oddsene er også meget repræsentative og gennemsnitlige for branchen. E-sport odds ligger generelt i den lave ende af tilbagebetalingsprocentsskalaen, fordi det er et område, som mange udbydere er lidt usikre på. Forvent derfor ikke ekstraordinært høje odds, men samtidig er de heller ikke dårligere end de fleste andre steder. Cashpoint esports odds er gennemsnitlig og deres esport udvalg er næsten på linje med andre bookies.

Tilbagebetalingsprocent

Som nævnt er Cashpoints tilbagebetalingsprocent ikke høj for odds generelt set over alle sportsgrene. Den er dog heller ikke uhørt lav for E-sport-branchen. Gennemsnittet for de fleste sites ligger for E-sport betting på mellem 92 og 94 procent. Cashpoint esport har valgt at ligge sig akkurat i dette gennemsnits område.

Andre spilbare sportsgrene og fodbold især ligger højere og nærmere omkring de 98 %, men E-sport er stadig et ubeskrevet ungt blad i spilleverdenen. Af denne grund er der en vis usikkerhed omkring, hvor mange penge udbyderne kan tjene – og det er jo deres mål. En lav tilbagebetalingsprocent betyder altså, at udbyderne ikke er alt for sikre på deres udbud. En høj tilbagebetalingsprocent udtrykker en vis mængde viden inden for sportsgrenen.

Denne usikkerhed gør, at Cashpoint og andre udbydere vil tjene mere på E-sport odds procentvist, men kender du dit spil godt nok, er der stadig mange penge at hente. Det gælder bare om at finde de gode odds og udnytte usikkerheden til din fordel. I og med at du dog hverken kan oddse live og finde specials, vil du oftest finde de bedste odds andre steder end Cashpoint.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

Cashpoint tilbyder ikke de store muligheder, hvad angår support og kundeservice. De har en supportmail, der kan varetage dine problemer, men det er ikke muligt at tage telefonisk kontakt eller livechatte med supportmedarbejdere, når du har spørgsmål vedrørende dit E-sport odds eller din bruger.

Du må altså væbne dig med tålmodighed, men Cashpoint vil forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvad end du søger svar vedrørende udbetaling, E-sport odds, din konto eller andet.

Navigering og mobilkompabilitet

Cashpoint har til gengæld en dejlig overskuelig hjemmeside med en simpel opsætning samt en række tiltag, som andre betting sites ikke har. Siden har en god responstid, og alle sportsgrene finder du pænt sorteret i menuen til venstre. Samtidig tilbyder de også live streaming af visse events – disse finder du også øverst i menuen til venstre.

Og så har de en såkaldt ‘last minute’-funktion, hvor kampe, der går i gang inden for 60 minutter, bliver præsenteret, hvis du vil finde nogle hurtige odds at spille på. Dette er en ret unik løsning til dig, der vil stille den hurtige spillesult, og noget som trækker en del op i vores anmeldelse af Cashpoint esport.

Cashpoint finder du også som en app til iPad, mobil og smartphone. Uanset din platform kan du hente den brugervenlige app helt gratis og spille overalt.

Forside Cashpoint Esport
Screenshot fra Cashpoint

 

Konklusion

3,5 stjerner ud af 5. Cashpoint esport anmeldelse hos Esporttips.dk

Cashpoint E-sport har ikke et vanvittigt stort udvalg, når det kommer til E-sport odds, og siden tilbyder heller ikke mange unikke specials. Du får de helt klassiske standardodds til helt normale tilbagebetalingsprocenter. Er du flittig benytter af din udbyders kundeservice, kan du godt forvente lidt ventetid på dette site, da de kun kan kontaktes over mail. Siden er enkelt og overskueligt opbygget, og man finder hurtigt det, man leder efter.

Vurdering: 3,5/5 stjerner – Ingen ekstraordinære odds eller tilbagebetalingsprocenter og mangel på hurtig kundeservice. Designet af siden er dog godt og overskueligt.

Cashpoint 1000 kr. bonus »