Betfair

Betfair esport anmeldelse

Betfair esport begyndte sine betting muligheder i 2015. Betfair er endnu en i rækken af store internationale spiludbydere, som vil ind på det efterhånden store marked af E-sport odds. E-sport som koncept har udviklet sig i en uhørt grad inden for blot få år, og det giver mulighed for såkaldt E-betting. Vi kigger i denne E-sport anmeldelse af Betfair nærmere på, hvad Betfair kan tilbyde af E-sport odds, og hvorfor siden, forhåbentlig, passer til dine spillebehov. Kan Betfair e-sport måle sig med de andre konkurrenter?

E-sport odds og udvalg

Det første, man skal lægge mærke til, er, at E-sport betting sektionen “skjuler” sig lidt på siden. Når du går ind på Betfair.dk, vil du i topbaren kunne vælge mellem de forskellige spilbare sportsgrene, men E-sports er ikke her. Du skal derimod klikke dig ind under menuen Sportsbook, hvor E-sport betting samt en række andre spillemuligheder bliver tilgængelige.

Under denne sektion finder du dagens højdepunkter og kommende begivenheder inden for Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends og Overwatch. Udvalget af spil er ikke det største, og man savner flere unikke spilmuligheder inden for blandt andet FIFA, Hearthstone, Heroes of the Storm og World of Tanks. Det er dog de færreste sites, der udbyder alle disse spil, og derfor er det ikke ligefrem uhørt, at der er fokus på branchens tunge drenge.

Under hver kamp kan du finde nærmere detaljer om E-sport oddset og begivenheden. Du får ikke deciderede E-sport oddsforslag, men det giver en god oversigt, der blandt andet fortæller om kampens tidspunkt og relaterede kampe i samme turnering. I forhold til andre E-sport betting sites er oddsene relativt høje. Som med alt andet E-sport er de dog lavere i forhold til eksempelvis fodbold.

Tilbagebetalingsprocent

Som nævnt ovenfor er oddsene relativt høje, og det kan måles i tilbagebetalingsprocenten. I gennemsnit vil E-sport odds på Betfair give dig en tilbagebetalingsprocent omkring 94,5, og det er en smule højere end den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent for E-sport. E-sport er for mange bettingudbydere en smule vovet at bevæge sig indover, fordi der ikke er særligt mange erklærede eksperter på området.

Tilbagebetalingsprocenten er et udtryk for, hvor meget tillid udbyderen har til deres egen oddsvurdering. Er tilbagebetalingsprocenten høj og omkring 98 eller 99 %, fortæller det, at udbyderen er skråsikker på egne oddssatser. Disse høje procentsatser finder man typisk i topkampe i fodbold, fordi det er et område, man har en vis mængde viden inden for.

Det er dog de færreste betting sites, der er helt trygge ved E-sport odds endnu, og derfor finder du typisk en tilbagebetalingsprocent på omkring 91 til 95 %. Ved liveodds er dette tal endnu lavere, fordi der er mange mere eller mindre ubekendte faktorer, der spiller ind i eksempelvis DOTA 2 og CS:GO. Og det er udbyderen nødt til at forholde sig til.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

Support og kundeservice foregår som på de fleste andre betting sites. Det er muligt at tage kontakt på tre måder: Live chat, telefonisk og over mail. Live chat og telefonen giver dig en gennemsnitlig ventetid på 60 sekunder, mens du via mail kan forvente svar efter fire timer. Betfair har ikke angivet åbningstider for supporten, men udbydere af denne størrelse arbejder typisk i døgndrift – i hvert på engelsk.

Det kan være lidt kryptisk at finde frem til supportservicen, men sådan er det på alle betting sites. De gør det så svært som muligt at finde det for at undgå dyre løntimer til dedikerede servicemedarbejdere. For at finde supporten skal du klikke ‘hjælp’ i bunden af hjemmesiden. Herfra kan du vælge mellem de tre muligheder under fanen ‘kontakt os’.

Navigering og mobilkompabilitet

Hjemmesiden kan til en start virke uoverskuelig, fordi designet er en smule atypisk. Siden arbejder nemlig vertikalt i stedet for horisontalt, og det kræver lidt tilvænning. Når først du kommer i gang med at spille, er det dog intet problem. Siden har også gode responstider, der giver en flydende overgang. Betfair esport kan være svær at finde på deres side, men find det under “Sportsbook”.

Du kan få en Betfair-app til både Android og iOS, hvorfra du kan spille på E-sport odds, akkurat som du spiller på normale spil. Appen er gratis og klar til brug fra download. Du skal naturligvis logge ind, som du plejer.

Betfair esport forside Screenshot
Screenshot fra Betfair

Konklusion

4 stjerner ud af 5 til Betfair esport. Se udførlig Betfair anmeldelse på esporttips.dk

 

Betfair og deres E-sports-afdeling tilbyder de forventede odds til relativt høje tilbagebetalingsprocenter. Du får ikke en masse ekstraordinære specials, men derimod en sikkerhed for, at der er gode penge at hente på oddset i forhold til andre sites. Siden kan være lidt forstyrrende i starten grundet det utraditionelle design, men det vænner du dig hurtigt til. Betfair E-sport er en værdig bookmaker, og er du esport fan så besøg Betfair esports.

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner – Gode tilbagebetalingsprocenter, men kun et nogenlunde bredt udvalg. Betfair esport mangler lidt endnu for at opnå topkarakter.