Bet365

Bet365 esport anmeldelse

Bet365 er for mange spillere katedralen, de søger til, når det kommer til betting og odds. Kan Bet365 esport leve op til deres gode ry? Spillegiganten er en af de absolut mest populære på markedet, og derfor har bookmakeren i løbet af de seneste år også transformeret sig om til en udbyder af E-sport odds. Det har de gjort med succes, og vi kommer i denne anmeldelse nærmere ind på helt præcist hvorfor. Er Bet365 e-sport en topkandidat? Kan Bet365 esports give samme gode odds som sine konkurrenter?

E-sport odds og udvalg

Bet365 er kendt for deres abnormt store udvalg og specials, og selvom E-sport stadig er et nyt, uudforsket marked for samtlige spilleudbydere, leverer Bet365 er lang række odds på spil som CS:GO, DOTA 2, Overwatch, League of Legends, World of Tanks, Street Fighter V, Starcraft 2 (SC2), HALO og Hearthstone. Vil du altså spille på E-sport dagligt uanset spillet, finder du på Bet365 esport en stærk variation af bettingmuligheder.

Men selve udvalget af spil er ikke det eneste imponerende. Til især de større spil som CS:GO, League of Legends og DOTA 2 finder man en lang række specials: Hvem af to spillere skyder flest? Hvem dræber først dragon? Hvilket hold får first blood? Under de store turneringer vil du finde alle disse specials og mere til. CS GO betting ses hos Bet365, som et af de største betting spil.


Som noget ret unikt for Bet365 tilbyder de live odds på deres E-sport betting. Som tidligere nævnt er det for mange udbydere et sats at begive sig ud i for specielle odds, fordi de ikke kan analysere disse spil på samme måde som eksempelvis fodbold. Det betyder, at der er større chance for, at udbyderen taber penge, men Bet365 bryder alligevel isen og vælger at tilbyde live odds. Og det er noget, som trækker gevaldigt op. Husk, at du også kan lukke kampen midtvejs, hvis du har lavet et spil, som du kan fornemme ikke går hjem alligevel.

Er du som spiller altså sat godt ind i spillet og kan du vurdere, hvem der vinder ud fra det igangværende spils tendenser, er der mange penge at hente. Det er en risiko, som Bet365 løber, og det er 100 % til din fordel, hvis du kender dit spil godt nok. Det betyder også, at tilbagebetalingsprocenterne er relativt lave, men stoler du på din indsigt, er det irrelevant.

Tilbagebetalingsprocent

Spiller man på fodbold og Premier League i særdeleshed, vil man opleve tilbagebetalingsprocenter på omkring 99 %. E-sports betting kan hos de fleste udbydere ikke tilbyde en tilbagebetalingsprocent på over 95 %, og det samme gælder for spil hos Bet365. Kort sagt er denne procentsats en indikation af, hvor sikre udbyderen er på at få sine penge igen. Jo højere procent, jo mere ved de om spillet.

For de fleste udbydere er E-sport odds stadig en ubekendt faktor, og derfor sætter de procenten lavere for at være sikker på at tjene penge i sidste ende. Bet365 har gjort det samme, og det er forståeligt. Deres gennemsnitlige tilbagebetalingsprocenter ligger mellem 92 og 94, hvilket er der, de fleste udbydere befinder sig.

På E-sport live odds er denne procentsats endnu lavere, men det er et kompromis, vi som oddser på E-sport må leve med for at få lov til at live oddse overhovedet. Derfor trækker det ikke ned, men derimod op, at de overhovedet tilbyder denne ret unikke service. Til de store turneringer med klare favoritter kan du finde bedre tilbagebetalingsprocenter end i de små kampe med mindre hold.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

Det er super nemt at få hjælp på Bet365, uanset hvad ens problem måtte være relateret til. Og modsat mange andre udbydere er det faktisk noget, som de næsten skilter med. Er man logget ind, kan man under ens profil i toppen til højre trykke ‘chat’ og komme i direkte chat med en supportmedarbejder, der snakker dansk. Vælg, hvad dit problem relaterer sig til og få det løst med det samme.

Alternativt kan man både ringe samt sende beskeder og mails. Der sidder folk klar ved telefonen 24 timer i døgnet alle ugens dage, løber du ind i problemer med dine E-sport odds. Du finder telefonnummer og kontaktinformationer under ‘hjælp’, der står lige ved siden af chat under din profil i topmenuen.

Du finder ligeledes her også en FAQ, der kan give dig svar på de fleste spørgsmål. Igen skal Bet365 roses for ikke at skjule kontaktmulighederne. Mange sites gemmer dem væk, fordi de helst undgår så lidt kontakt til spillerne som muligt, men det er ikke tilfældet her.

Navigering og mobilkompabilitet

Siden er utroligt nem at finde rundt på. Man får præsenteret de mest prominente odds på startsiden, og i menuen i venstre side kan man klikke sig rundt mellem de forskellige sportsgrene. Fodbold vil naturligvis fylde meget, som det gør på alle sider, men deres E-sport betting-sektion begynder også at vise tænder.
Når du har valgt dit odds, får du en boks frem i højre side, hvor du ser din kupon. Du kan herfra vælge at spille på kampen som en single eller finde nye odds og spille doubler, tripler eller noget helt tredje. I toppen til højre under din profil kan du ligeledes se et utal af statistikker fra alverdens kampe og turneringer i alle sportsgrene.

Bet365 har naturligvis også en app, der kan downloades både til iOS og Android.

Bet365 esport. Forside. Læs anmeldelse hos esporttips.dk
Screenshot fra Bet365

Konklusion

5 stjerner ud af 5. Esporttips anmelder. Gode e-sport odds hos Bet365. Grundig Bet365 esport anmeldelse

 

Bet365 er uden tvivl en af de, hvis ikke det, absolut førende inden for E-sport betting og odds. Du finder et ualmindeligt stort antal af spil og specials til for det meste gode odds på en brugervenlig platform. Supporten er utroligt nem at få kontakt til, og det er let at oprette sig som bruger. Grundet det store udvalg kan man godt lidt savne en søgefunktion. Vælg Bet365 esport for deres gode odds, gode spilmuligheder samt brugervenlige platform.

Vurdering: 5 stjerner – enormt udvalg med mulighed for E-sport live odds på den bedste platform inden for spilverdenen.