888Sport

888Sport esport anmeldelse

Tilbage i 2015 valgte 888Sport endnu en gang at indtage eller generobre det danske spillemarked om man vil. 888Sport havde grundet spillelovgivningen været væk fra markedet i ca. 4 år. 888Sport esport er steget støt siden deres start på esports markedet i 2015.

Bag bettingsiden 888Sport er selskabet 888 Holdings, som også ejer: Pacific Poker, 888.com og 888ladies. Der er her tale om en stor spiller, der virker til at satse stort på det danske marked.

Vi har ofte erfaret, at 888Sport har nogle rigtige fordelagtige odds, og er meget konkurrencedygtige indenfor e-sport. Udover det kan du, hvis du bliver træt af at oddse på 888Sport E-sport kaste dig ud i at spille casino og poker. Oddset bonus på 2000 kr er blandt de højeste. Vi har nedenfor belyst nogle af de punkter, som vi synes, er vigtige i forhold til at træffe en beslutning omkring valg af eports-bookmaker.

E-sport odds og udvalg

888Sport er stadig en forholdsvis ny bookmaker på markedet. Esport er ligeledes noget rimelig nyt i butikken hos dem. Grundet dette, vil de måske starte stille og roligt ud. I al fald kan det konstateres at deres udbud indtil videre ikke er særlig stort. Det skal dog nævnes at 888sport dækker de store kampe i Counter-Strike GO, LoL og Dota 2 samt mindre bet spil som Starcraft II. Desuden følger de de store esports events.

Når man kigger i dybden af spilmuligheder på de forskellige esportskampe mangler der dog lidt. Her tilbydes generelt kun at man kan oddse på kampvinderen. På det seneste har vi dog set, at der bliver tilbudt mere diversitet i bettingmulighederne når det kommer til esport.

Tilbagebetalingsprocent

Omend udvalget af esport er noget tyndere end nogle af de andre bookmakere på markedet, kan 888Sport dog godt være stolte af deres tilbagebetalingsprocent, der ca. ligger på 93 % Dette gælder når der skal oddses på Dota 2, LoLCS GO, Overwatch og Starcraft etc. Specielt er 888Sport gode til deres vinderspil, hvor de har nogle høje odds.

Vil du selv udregne tilbagebetalingsprocenterne, kan du bruge følgende formel, som virker uanset, hvor mange udfald dit E-sport bet har:

100/(100/oddsA + 100/oddsB + 100/oddsC (+ potentielt flere eller færre))

Support og kundeservice

En vigtig parameter ved en hver bookmaker er, hvor hurtig man kan komme i kontakt med dem, når man f.eks. har et spørgsmål vedr. et væddemål. Når du har spørgsmål og skal i kontakt med 888Sport.dk kan dette gøres på 2 forskellige måder. Via telefon eller email. Den telefoniske support er åben fra 10-22 i hverdagene og fra 10-18 i weekenden. Det trækker en smule ned, at deres åbningstider i weekenden ikke er længere. Man må antage, at der er mindst lige så mange, hvis ikke flere, der skal odds på fodbold, esport turneringer etc. i weekenden.

Selvom 888Sport bryster sig af dansk support, kan man dog godt risikere at få besvaret sine emails på engelsk afhængig af hvor ”heldig” man er. Email-svartiden er sat til max 24 timer Vi fik svar i løbet af 5 timer, da vi kontaktede dem. Har man derfor et presserende spørgsmål, bør man hellere fatte knoglen og ringe til deres telefoniske support.

Navigering og mobilkompabilitet

Mit førstehåndsindtryk af 888Sports hjemmeside var egentlig ganske positivt. Siden er holdt i et overskueligt design og virker meget brugervenlig. Til forveksling minder den meget om Unibet.dk, og dette er måske ikke så underligt, da den er opbygget i samme system. Som flere andre etablerede bookmakere har du menuen ude i venstre side.

888sport esport anmeldelse
Layoutet på 888sport.dk

Søgefunktion

Mange bookmakere mangler stadig en søgefunktion. Det er derfor utrolig lækket at opleve denne funktion på 888Sport. Når du bruger søgefunktionen, kan du også med det samme se på hvad der bliver spillet mest på. Det kan give god inspiration, hvis du vil oddse på noget andet end e-sport.

888Sport esport på mobilen

Selvom det er et must, er det ikke alle bookmakere der har en god og brugervenlig version af deres hjemmeside til mobilen. Det har 888Sport dog. Deres hjemmeside virker upåklageligt på mobilen og appen virker ganske fin og overskuelig.

Konklusion

4 stjerner til 888Sport esport anmeldelse. Læs grundig anmeldelse på esporttips.dk

 

888Sport har nogle mangler i form af bl.a. deres danske sprog og support, hvis man kan leve med, at det ikke just er som ens dansklærer ville have skrevet, ja så er det jo fint.

888Sports website og brugerflade fungerer rigtig godt. Siden og layoutet er sat overskueligt op og man danner sig hurtigt et overblik. Hvis du har prøvet Unibet og er tilfredse med dem, vi du absolut også kunne lide denne side. Et stort plus skal 888Sport have for deres tilbagebetalingsprocent der ca. ligger på 93 % dette kan veje lidt op for deres udbud som stadig ikke helt kan måle sig med f.eks. Danske Spil og Bet365. 888Sport tilbyder i øjeblikket en bonus på 100% op til 1000 kr.

Vurdering: 4 stjerner ud af 5 mulige – udbudet af esport bets kunne være bedre, god odds bonus og generelt god brugervenlighed. 888sport esport er godt på vej til at få en topkarakter.

a>